Guest Post

Unde sunt doi … mai merge unul !

 

Buna sunt Ana Maria si ca invitata pe Aventuri de biberon.ro te provoc sa “te gandesti la un al treilea copil” !

Deci esti gata ? …Te gandesti la un al treilea copil?

Citiți mai întâi acest lucru!

„Uită-te la cele două. Nu sunt drăgute? Nu-i asa ce e mai ușor  acum când sunt puțin mai mari? N-ar fi  frumos inca unul …?”

 

Dacă mintea voastră se află în această etapă periculoasă, felicitări!

Puteți intra în curând în lumea celor Trei.

Doar fiti constienti de cateva lucruri.

 

Două in trei nu merge! Va rămâne întotdeauna un copil pe langa, în timp ce tu și partenerul tău te ocupi de ceilalți doi. Acest “copil rătăcit” va crea mai mult haos decât crezi că este posibil, în timp ce rămâne nesupravegheat. Si se remarcă în special la ora de culcare.

 

Unul din trei va fi ignorat in cea mai mare parte a timpului. Mai ales ca un nou-născut atunci când dorm foarte mult. Într-o casă de trei, cel care strigă cel mai tare, câștigă!

 

Aveți doar două mâini.

Păi, cu. două mâini nu pot (ușor) controla trei copii. Va trebui să vă intensificați puterile de control de la distanță asupra celor doi frati mai mari pentru a le menține în condiții de siguranță . Te vei găsi deseori spunand ca, “am doar două mâini”  dar urechile sunt prea mici si repezite.  Oboseala va avea un nou sens. Amintiți-vă cât de greu era cu un nou nascut să vă țină toată noaptea și să nu vă puteți odihni în timpul zilei pentru că aveați un copil de care să ai grijă? Ei bine, acum ai alți doi cu care să vă distrați, să  hrăniți, să vă faceți grji…

 

Viata ta va deveni un joc nesfarsit.

Pune copilul in scaunul de masina, în timp ce ceilalți doi așteaptă în casă și inca  își iau pantofii. Punei si pe ceilalti in masina, ooo si bebe a facut caca. Du-te înapoi în casă pentru a schimba copilul. Ceilalti doi încep să se harjonesca unul cu celălalt și să porneasca alarma mașinii … iti poti imagina. Iar tu nu ajungi niciodata acolo unde mergi la timp.  Locurile publice cu zonele mari deschise sunt o idee destul de proasta. Parcurile, grădinile zoologice, muzeele sau alte astfel de locuri devin imense dacă nu ai un aliat.

Supermarketurile nu vă vor primi bine.

Steagurile nu sunt suficient de mari atât pentru o mamă cu trei copii și două cărucioare. Oamenii vor crede că ești „ nebuna” … si cand vei fi însărcinată și după si nu le va fi frică să vă spun asta…. Veți fi de acord cu ei, o mare parte din timp. Nu există niciodată un moment în care cineva sa nu spuna: “Mami!” Cineva, undeva va cere întotdeauna ceva. Veți fi sfâșiat în trei direcții și vă întrebați ce rămâne.  Cineva, undeva se va lupta mereu. Este legea universală a fraților.

 Nimeni nu te va ajuta!

Ti-ai facut-o singura, doamnă. Cand nu stiai cum e de la unul la noi este destul de corect, dar copiii următori? Știai la ce sa te astepti, stiai ce urmeaza! Vacantele vor deveni ridicole. Avioanele, trenurile și hotelurile nu au fost create pentru cinci. Unul dintre voi va fi întotdeauna așezat în spate. .

Dar vei face față!

Așa cum capacitatea ta de a iubi pur și simplu și în mod miraculos crește cu fiecare copil, la fel și tu cumva miraculos vei face fata…

Si cel mai important…cumva miraculos iti va placea !

 

Semnat Guest Post – Ana Maria – din Bucuresti ?

Comentariile sunt închise pentru Unde sunt doi … mai merge unul !