Aventurile mele

Se cere timp frumos și distracție în familie!

Datele problemei sunt:copil energic , o mulțime de jucării care ți-au invadat casa, un frate mai mare preocupat de jocuri pe televizor. Se cere timp frumos și distracție în familie. Încet dar sigur vine și vremea bună și e momentul să iesim din casă!  

Este momentul sa le gasesti o activitate care sa ii incante si sa ii lase deopotriva fericiti si lati de oboseala!

Câteva sugestii de distracție în familie? Eu caut un loc distractiv pentru toți. Distracția, aventura și amintirile în familie sunt cele mai prețioase!

Așa că eu cred că ar fi interesant să descoperim lumea fantastica Lego in cel mai captivant loc din toata Europa si cu siguranta copilul tau va fi extaziat. Legoland Billund este cel mai potrivit loc unde copiii de toate varstele, dar si adultii care ii insotesc vor face cunostinta cu taramul fermecat ce a marcat copilaria copiilor din lumea intreaga. Tot ce trebuie sa faci este sa pui in graba cateva hainute in rucsac, niste incaltari comode si tot spiritul de aventura de care dispui, de restul ne ocupam noi astfel incat tu sa ai grija doar de unde incepi explorarea parcului tematic si unde termini.

Dacă căutați și alte locuri interesante pentru vacanțe în familie prieteni mei de la Places2go vă pot ajuta cu o mulțime de sfaturi!

Comments Off on Se cere timp frumos și distracție în familie!