Prima zi de grădiniță zi emoționantă
Aventurile mele

Gradinita inceputuri…

Prima zi de grădiniță este o zi emoționantă și importanta atât pentru tine cât și pentru copilul tău. Este normal să aveți emoții  în legătură cu acesta etapa. Micutul tău poate avea, de asemenea, sentimente amestecate de curiozitate dar si de teama. Este important să aveti o discutie cu ceva timp inainte de inceperea gradinitei despre cum se simte si ce asteptari are.

O alta zi speciala…

Micutul meu pare a fi pregatit pentru aceasta etapa. Ne pregatim cu accesorii pentru gradinita, ghiozdan, saculet pentru papucei, o gentuta pentru mancare, termos pentru apa … fireste toate sunt cu personajul pe care il indrageste si anume fantasticul „Spider-Man”. Desi pare incantat si entuziasmat, el are momente cand face pasi inapoi si parca nu ar mai avea acelasi avant.

Cana cu pai Spiderman -SMA44434-500x500
Lunch bag Spiderman SMA41422-500x500
Set 6 insigne Spiderman - SM5801-500x500
Set dejun 3 piese Spiderman - SMA44435-500x500
Tabla-pentru-desen-Spiderman-500x500

Copilul va lua în considerare modul în care te simți și ceea ce spui, așa că se va concentra pe aspectele pozitive ale grădiniței. Este foarte important sa ii explici cat mai multe lucruri despre viitorii prieteni pe care ii va avea, despre joaca și oportunitățile de distracție. Toate ideile pozitive vor ajuta la inlaturarea temerilor vis-a-vis de acesta etapa noua, gradinita.

Pregatit de gradinita

Poate te-ai gândit cum ai putea să te asiguri că micutul tău este pregătit pentru grădiniță. Cred ca este important si plăcut poate doar să sarbatoresti acest pas. Sarbatorind inceperea gradinitei poate să-l ajute pe copilul tău să se simtă încrezător în prima zi de gradinita si sa vada aceasta schimbare ca un pas distractiv.

Prima zi de grădiniță zi emoționantă

Cumparaturile ocazionate de inceperea gradinitei pot fi o activitate distractiva pentru cel mic. Cautati impreuna ghiozdanul care ii place, cu personajele iubite. Cautati impreuna papuceii pentru gradinita sau sticluta de apa tot cu personaje, fireste. Daca nu ai timp de luat la pas fiecare magazin, petreceti o jumatate de ora cautand online tot felul de accesorii pentru gradinita. Lasa copilul sa isi aleaga culorile preferate, personajele iubite, astfel incat sa simta acesta etapa ca o joaca.

nor

Share, daca ti-a placut articolul!
error0

Lasă un răspuns