Aici sunt!

Eu sunt Iulia am 35 de ani. Sunt mama de doi baieti pentru ca asa mi-am dorit. Este o diferenta mare intre ei …tot pentru ca asa mi-am dorit. Aventura mea cu biberonul a inceput acum 9 ani si pentru senzatii tari m-am mai inscris la o aventura acum un an in 2016. Cu primul meu baiat am copilarit si am crescut, cu cel de-al doilea m-am maturizat si m-am intarit.

Cel mai bun prieten al meu e sotul meu, numai cu el stiu cum sa fiu …eu.Un om vesel, optimist si de actiune cred ca facem echipa buna. Eu vreau sa cred despre mine ca sunt deasemenea optimista si vesela… in cea mai mare parte a timpului :))). Imi place sa invat mereu ceva nou, caut si cercetez. Imi place sa intreb pentru ca asa aflu! Nu imi place sa stau la coada cer mereu sa se deschida o casa noua. Nu imi plac oamenii care nu se implica si nu lupta pentru ce-si doresc.

Ma trezesc dimineata cu gandul la o cafea dar apuc sa o beau abia la amiaza. Dimineata ma intampina cel mai frumos zambet, pentru mine, dar si o suzeta in cap. Seara ma culc cu glumele celui mare: “- Vii sa ma conduci?” … si uite asa hai la brat dintr-o camera in alta. A si sa nu uit trebuie sa las luna aprinsa, sunt sefa …la intrerupator.