Aventurile mele,  Educative

Cum va arata ghiozdanul pentru copii in 2020

Părinții, profesorii și elevii rămân într-un model de experiment social.

Incertitudinea redeschiderii școlilor i-a lăsat pe părinți stresați și confuzi. Întrebările legate despre cum va fi inceperea anului școlar sunt multe și fara raspuns concret.  Nu stim inca dacă școlile se vor redeschide complet, sau va urma un model hibrid ori vom da din nou testul virtual al scolii online. Părinții, profesorii și elevii rămân într-un model de experiment social.

Între timp, vă puteti organiza acasa si trebuie sa fiți pregatiti pentru oricare dintre scenarii. Concret este că cea mai bună și sigură solutie este să comandați din magazinele online pentru acest an școlar. Stiu din nefericire că bucuria celor care incep anul acesta clasa 0, nu va mai fi aceeași ca in anii trecuți.

Cumpărăturile pentru școală sunt pe radarul tuturor. Un articol uitat de unii, dar regasit in aceste vremuri sunt copertile pentru caiete și carti, pe care putem sa le stergem si sa le dezinfectam dupa fiecare zi de scoala fara sa deterioram cartile și caietele.

Unii elevi s-ar putea întoarce la școală cu un program eșalonat. Alții pot participa la cursuri hibride care includ un amestec de timp în clasă și învățare online de acasă. 

Îngrijorările de redeschidere a școlilor și organizarea privind siguranța copiilor

O bună igienă și curățenie sunt în fruntea luptei împotriva încetinirii răspândirii coronavirusului. Școlile, părinții și profesorii sunt conștienți de importanța spălării mâinilor, curățării, dezinfectării și menținerii distanței fizice.

Însă părinții trebuie să fie atenti în abordarea lor pe măsură ce școlile se redeschid.

Pe lângă faptul că probabil copiii vor fi nevoiti să poarte măști, in ghiozdanul copiilor dvs. nu trebuie sa lipseasca materiale de igienizare și trebuie să îi învățăm cum să le folosească. În plus față de consumabilele obișnuite în clasă, cum ar fi lipici și creioane, lista de aprovizionare ar putea include, de asemenea, consumabile care să contribuie la încetinirea răspândirii COVID-19: săpun antibacterian, dezinfectant mâini, servețele dezinfectante și măști de față de unică folosință.

Cautati ghiozdane usor de spalat, penare textile, organizati-va astfel incat majoritatea accesoriilor sa fie usor de sters și spalat. Cel mai important, nu lasati cumpărăturile pe ultima suta de metri, fie ca le cumparati din magazine, fie de pe online,

Trebuie sa va asigurati ca aveti strictul necesar din timp.