Aventurile mele,  Calatorii,  Cumparaturile la analiza,  Pe incercate

Cum aleg carucior potrivit?

Am vazut ca intrebarea frecventa in alegerea caruciorului este de obicei – care este cel mai bun? De curand a nascut sora mea si m-a intrebat acelasi lucru. Normal era ca dupa doi copii si vreo 4 incercari cu carucioarele sa am si raspunsul corect.

Pai nu stiu cum sa spun dar desi am incercat cateva si am cercetat despre multe carucioare tot nu am raspuns corect. Practic sunt o multime de carucioare bune chiar foarte bune. Daca ar fi sa cumpar acum altul sigur as gasi ceva. Treaba asta cu caruciorul e mai grea decat cu pantofii daca ar fi dupa mine l-as schimba in fiecare luna. Daca ar fi sa cumpar altul acum as lua unul tot de la Britax dar mai sport este unul sensational de practic Holiday parca ii spune. Acum ca l-as alege cu gandul la vacanta din cazua denumirii sau pentru ca intradevar e practic, nu stiu sa va spun.

Succesul sta in intrebare!

Totusi din punctul meu de vedere in alegerea caruciorului succesul sta in intrebare!

Intreaba-te mai bine care ti se potriveste. Ce stil de viata ai? Unde locuiesti? Unde vei merge cu el? Calatoresti des cu avionul?

Noi calatorim mult cu masina dar si cu avionul. Ai spune ca nu conteaza cat e de mare ca masina il duce. Pai nu e chiar asa. Unul dintre carucioare a fost atat de mare incat abia incapea in masina. Dar cine sa gandit la asta ca l-am cumparat ca doar na cum se spune… sa fie bun.. nu-i asa? Bun, bun foarte bun numai ca nu prea era “bun” ca trebuia si o remorca. 

Cu urmatorul m-am orientat sa fie foarte,foarte, foarte usor de transportat. B-Agile de la Britax  foarte potrivit pentru noi caruciorul acesta. Practic cu acesta si cu scoica pentru masina am tot. Ok mai tarziu am renuntat la scoica dar caruciorul isi face treaba si acum. L-am tras prin nisip si a rezistat, a fost trantit prin avioane si a rezistat, a invins trotuare romanesti si a rezistat! Hai ca i-as pune # rezist!

Nu ma prea preocupa asta cu vandutul la mana a doua, ca nu e tocmai corect. Rezist , rezist dar pana cand! Cui il voi dona cu siguranta va fi multumit.?