Aventurile mele

Bucuria de a dărui!

Avem o mulțime de sărbători și toate sunt transformate in ceva foarte comercial. Cumpărăm cadouri pentru zile de naștere, cadouri de Craciun, martișoare și așa mai departe. Multe lucruri sunt cumpărate in grabă, scumpe uneori, însă fără vreun mesaj aparte.

Eu îmi încurajez băieții să experimenteze bucuria de a darui! Aș vrea ca ei să afle că cele mai valoroase daruri vin din inimă, nu din magazin și nu trebuie să fie neapărat scumpe ca să bucure.

Cadourile gata de cumparat sunt mai puțin personalizate și nu sunt la fel de puternice emoțional. Insa atunci când darul este făcut din imaginația și îndemânarea celui mic, cred că este mult mai semnificativ. De 1 Martie este o tradiție ca cel mare să creeze și să deseneze marțisoare. La școală obișnuiesc să facă diverse invenții de ziua mamei, de Paște.

E minunat să-i vezi pe copii cu talentul și creativitatea lor meșterind un cadou unic pentru cineva drag.Un tablou pe pânza canvas pentru bunici, pentru cei mai mici un colaj cu abtibilduri din desene animate. Aceast colț de creație încurajează bunătatea și este atât de natural pentru cei mici încât ei servesc adesea ca exemple pentru noi, mai degrabă decât invers!