Aventurile mele,  Cumparaturile la analiza,  Educative

Aventura de toamna încinge talpile …sau nu!

Următoarele două săptămâni vor fi destul de pline pentru mulți dintre noi. Vara se sfârșește, cel puțin ca anotimp, iar copiii se pregătesc să se întoarcă la școală. Mai repede cu o săptămână … și asta e dureros!

Mama este adesea “inima casei”, așa că vreau să știu dacă te simți entuziasmată, pregătită și “echipată” pe cât posibil să începi școala? Este evident că ceea ce împărtășesc aici se aplică și tatilor.

Știu multe păreri cu… super !!! începe școala, gata… la treabă etc…! Nu știu cum să o spun, dar fiecare început de școală lasă entuziasmul acasă.

Negocieri, alegeri, scoala…

În fiecare an aceleași cumpărături, aceeași rutină care nu mă bucură deloc, negocieri pentru ghiozdan, pentru penar și multe, multe altele.

Nu mai vreau cu și despre școală…

Așa că am hotărât că deja fiind mai mare, își poate alege singur ceea ce își dorește. Anul acesta “începutul de școală” nu mă mai aleargă prin magazine.  Internetul nu este numai pentru a te juca … îi spun mereu fiului meu! Ok … atunci este pentru a cumpăra J. Negocierile au luat sfârsit: copilul alege,  eu aprob … și tata plătește fireșteJ.

Am găsit un site cu prețuri bune și cu o grămadă de personaje pe gustul copilului , Spiderman, Minions, Ben 10 și multe altele. În clasa a IV-a o să spuneți că nu mai este copilul de personaje …dar de ce să îi strici bucuria copilăriei. Poate fiul meu este mai copilăros, dar parcă să îl văd în spate cu un ghiozdan colorat cu desene animate mai oferă ceva răgaz pentru inocență.

Dar să nu uit, să iei in considerare achiziționarea unui troler pentru școală, găsești modele aici. Din nefericire micuții noștri cară în spate toată biblioteca.

Peste vară am mai descoperit un site ok pentru rechizite și articole pentru copii. A simțit fiul meu o dorință pentru pictură și nu am ezitat să îi demonstrez că ….nu are talent. Așa că am cumpărat de pe happyshool.ro tot ceea ce avea nevoie. S-a demonstrat în scurt timp că mai bine rămâne cu talentul la matematică și poate chiar îi va fi mai folositor.

Așa am descoperit că de aici pot cumpăra TOT. Pentru mine a fost o mare ușurare! Primul gând … am scăpat de timpul pierdut în magazine. Și mai mult, dacă ai merge numai o singură dată să faci asta ar mai merge, dar …. NU … după stricta ședintă cu parinții, afli că tot ce ai cumpărat până atunci fie nu e bun și mai trebuie în plus. Asa ghici ce … cumpar de pe internet TOT! Cred că asta cu happyschool.ro este mai mult pentru parinți un fel de tradus mot-a-mot “ fericita școală …pentru fericita mamă!

În sigla lor de pe site scrie “cu noi școala e o joacă” și chiar așa este spor la cumparaturi 🙂